Forside | KN Tagdækning - Danmarks bedste til tagpap

Hotel Guest Apart - Aarhus

Aarhus

I Aarhus, kun få 100 meter fra Skejby Sygehus, ligger et hotel, som er lidt mere end andre hoteller. 

 

Udover sit karakteristiske ydre, hvor der både er leget med former og farver, så er det til dels også de indre rammer, der er værd af hæfte sig ved. Her er der nemlig ikke sparet på de fede detaljer og lækre materialevalg. 

 

Hotellet har 1867 m2 tag, som er fordelt på 15 tagflader. De dækker over 86 fuldt udstyrede og moderne hotelværelser, konferencelokaler og restaurant, hvor både sans for design og hygge er helt i top. 

 

Ideen med hotellet er, at det skal være mere end et hotelværelse og minde mere om dit hjem - som ‘et hjem væk hjemmefra’. 

 

Hvad end du gør holdt inden næste forretningsmøde, eller om du har brug for en base, mens din kære er indlagt på sygehuset, så er hotellet helt perfekt til at koble fra. 

 

Vores opgave bestod i dampspærre på beton, flamingoisolering, to lag tagpap og faldsikring. 

 

De mange flader gjorde opgaven styringsmæssigt kompleks. Alt i alt var det et vellykket projekt, som vi er stolte over at have taget del i. 

 

Opgaven blev udført for Danish Real Estate i samarbejde med Danish Construction Management ApS og med schmidt hammer lassen architects og Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S som de kreative tanker bag. 

FAKTA

KundeDanish Real Estate ApS
Entreprise Tagdækning, isolering
Arkitekt schmidt hammer lassen architects
Ingeniør Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S
Omfang 1867 m2 m2
Udført 2019