Forside | KN Tagdækning - Danmarks bedste til tagpap

Forlæng levetiden på dit tag med en serviceaftale

Hos KN Tagdækning arbejder vi proaktivt med at fremme levetiden på vores tagløsninger, blandt andet igennem vores mange års erfaring med service og reparation.

 

 

Ved at vedligeholde dit tag, sparer du dig selv for at skulle skifte taget ud før tid, og derved sparer du også miljøet for produktionens omkostninger af et nyt tag.

 

 

 

Hvorfor indgå en serviceaftale?

 

Når vi lægger et nyt tag, består konstruktionen af en del flere lag under den tagpap, vi ser. Alle lag står hver især for en miljøpåvirkning. Derfor har vi stor fokus på detaljerne i alle lag af underkonstruktionen. Det bidrager til, at taget får den længst mulige levetid og en garanti på 15 år. 

 

Ved at indgå en serviceaftale, kommer vi minimum en gang om året og vedligeholder toplaget, så alle lagene i underkonstruktionen holdes intakt. På den måde forlænges levetiden på dit tag og miljøpåvirkningen holdes nede.

 

 

Underkonstruktion lag
Underkonstruktion toplag tagdækning

Renovering

 

Med en serviceaftale er du på forkant med at forlænge levetiden på dit tag. Men der kommer et tidspunkt, hvor tagpappen har brug for en kærlig hånd.

 

Her kan vi med et ekstra lag tagpap oven på den eksisterende tagdækning forlænge levetiden på taget betydeligt. Det er både positivt for din pengepung og for miljøet.

 

Efter renovering tilbyder vi gennem serviceaftalen samme garanti på tagdækningen.

 

Vil I høre mere om hvad en serviceaftale kan betyde for levetiden på jeres tag? Tag fat i Kuno – han kan med garanti gøre jer klogere.

 

 

 

Med en serviceaftale hos os, får du som standard:

 

Tjek_af_tagets-tilstand

 

 

 

Vores tagdækkere er tagnørder, som ved lige, hvad de kigger efter. De er eksperter i at vurdere tilstanden på dit tag.

Stern_inddækning_tilses

 

 

Er inddækningen slidt, kan der trænge vand ind til sternbrættet. Dette kan gøre, at brættet rådner og derfor senere må skiftes.

Ovenlysvinduer_tilses

 

 

 

Detaljen rundt om et ovenlysvindue bør tilses. Er denne utæt over en længere periode, vil det resultere i, at isoleringen under skal skiftes.

Tagbrønd_hætter_tilses

 

 

 

Dette er nogle af tagets svage punkter. Vores tagnørder er derfor særligt opmærksomme på, at der ikke er nogle utætheder og sikrer dermed dit tag en længere levetid.

Afløb_tagrender_tilses

 

 

 

Renses det ikke, kan du risikere at få en større mængde vand, der bliver fanget på taget, hvilket mindsker tagpappens levetid.

Rengøring_mos_blade

 

 

 

Det slider på tagpappen, hvis der ligger blade, snavs og mos. Det er derfor vigtigt at tilse dette minimum en gang om året.

Rens_bladfang

 

 

 

Er tagnedløbets bladfang stoppet med blade, grene og snavs, kan vandet ikke komme af taget. Dette vil med tiden nedbryde tagpappen. Derfor er det vigtigt, at bladfanget bliver renset.

 

Bortskaffe_affald

 

 

 

Hos KN står klimaet højt på prioriteringslisten. Derfor går vi meget op i at tage ansvar for det affald, vi indsamler og producerer.

Rapport_tagets_tilstand

 

 

 

Vi afleverer straks efter gennemgang af førnævnte 8 punkter en skriftlig rapport, der beskriver tagets tilstand.

 

 

 

 

 

Tilvalg

 

Foruden standardindholdet i service- og fejeaftalen, kan man foretage nogle tilvalg, som bidrager yderligere til tagets levetid, æstetik og generelle ve og vel. 

Vask_ovenlysvinduer

 

 

 

Ovenlysvinduer bliver ofte beskidte og er svære at komme til. Det naturlige lys er betydningsfuldt for et godt indeklima, og det er derfor vigtigt at rengøre vinduerne.

Service_faldsikring

 

 

 

Permanent faldsikring er en sikkerhedsløsning, der monteres på taget, så der i fremtiden kan udføres drift, service og inspektion af tagfladen uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi er hos KN uddannet og certificeret til at opsætte og yde service på faldsikring.

Algebekæmpelse

 

 

 

Alger er hverken kønt eller godt for dit tag. Algerne gror ned i tagpappen og skubber skifferen af. Det er derfor vigtigt at algebekæmpe for at forlænge tagpappens levetid.

 

 

 

 

 

 

 

MCH A/S - Hvordan overskuer og vedligeholder man små 100.000 m2 tag?

Det kan også være lidt af en opgave, hvis man spørger Peter Frahm, driftsleder på Messecenter Herning.
 
Efter at have givet det et skud på egen hånd kom de frem til, at det var for stor en mundfuld og at de havde brug for hjælp.
 
Vi fik herefter fornøjelsen af at gå samtlige m2 tag igennem slavisk. Med et skarpt øje for, hvilke udfordringer der udgør en risiko på taget, fik vores gode servicemand og tagdækker Kim spiffet tagene op fra ende til anden.
 

Det blev til utroligt mange sving med kosten, rigtigt mange liter vand, der er ledt væk, skidt og skrald, som er blevet fjernet og ikke mindst en lang række reparationer, som er bedre at få opdaget og lavet først som sidst og inden 'det begynder at regne ned i hovederne på folk'. Det er nemlig en bekymring, der for Peter Frahm kan være svær at komme uden om, når man lægger hus til så mange messer, stævner, koncerter m.m. om året.
 
Derfor er vi også på ‘speed dial’, og kommer fluks, hvis der skulle opstå nye udfordringer.

 

MCH - Messecenter Herning tæller intet mindre end 90.000 m2 tagflade med tagpap, som er fordelt på 15 haller. Heriblandt MCH Herning Kongrescenter, MCH Arena og Jyske Bank Boxen. Driftleder på MCH, Peter Frahm, fortæller her om, hvorfor de har valgt at få hjælp til at vedligeholde de mange tagflader, hvilken betydning det har haft for mavefornemmelsen at være på forkant med tagets tilstand og hvordan han i øvrigt oplever samarbejdet.

 

 

Vi anbefaler: 2 tagtjek om året

Se her, hvad du skal huske, når du vedligeholder dit tag - med mindre du laver en service- og fejeaftale med os, så gør vi det ;)