Forside | KN Tagdækning - Danmarks bedste til tagpap

Lidt tættere på Peter Gregersen

Entreprisechef

Ansat siden: 2003

40 64 52 16

peter@kntag.dk

Mit første skridt ind i byggebranchen tog jeg, da jeg i tidernes morgen blev udlært tømrer, hvorefter jeg slog mine første folder i henholdsvis København og Grønland. Senere tog jeg byggeriets lederuddannelse efterfulgt af sikkerhedskoordinatoruddannelsen.

 

Jeg startede hos KN Tagdækning A/S i 2003 med en brænder i hånden som udøvende tagdækker. Derefter blev brænderen skiftet ud med regnemaskine og blyant, da jeg fortsatte som beregner og sidenhen entreprise- og afdelingsleder. I 2011 blev jeg entreprisechef og i 2015 trådte jeg for alvor ind i firmaet som partner og medejer.

 

Når jeg har valgt at engagere mig i KN Tagdækning gennem så mange år, er det fordi, jeg elsker mit arbejde! Jeg tænder på at få ting til at lykkes. Når ting går op i en højere enhed. Og når man sidder i en stilling, hvor koordinering og planlægning er alfa omega, er det netop her, motivationen ligger. Alt dette i et forsøg på at skabe de bedste rammer for projektet, for kunderne og ikke mindst mine kollegaer.

 

For en gang i mellem at kunne fjerne tankerne fra isolering, ovenlys og tagpap tager jeg gerne jernhesten en tur ud i det blå (foruden fast kontingentbetaling til den lokale golfklub). Jeg tror på, at det er vigtigt, at kunne lukke ordentligt ned for at kunne åbne ordentlig op og gå til opgaver med frisk energi og nye øjne - og være ordentligt til stede - både privat og på arbejde.

 

Privat holder jeg til i Glyngøre, hvor jeg bor med min kæreste Jane og vores to børn. Vi elsker fisk, men spiser nok ikke mere sild, end de fleste.