Forside | KN Tagdækning - Danmarks bedste til tagpap

Lidt tættere på Kasper Andersen

Projektleder

Ansat siden: 2018

21 42 16 76

kasper@kntag.dk

Som født ind i en håndværkerfamilie faldt det mig helt naturligt at tage mit første sving med en hammer allerede efter 10. klasse.

 

Efter nogle år som ufaglært tømrer var jeg så heldig at få mulighed for at komme til Norge, hvor jeg arbejdede som tømrer i 9 måneder, inden jeg blev hentet til Danmark af Tømrermester Klaus Halkjær. Her startede jeg i lære og blev i 2013 officielt udlært tømrer - nu med papir på.

 

Men jeg kunne mærke, jeg havde fået smag for mere - jeg var blevet nysgerrig efter at dykke ned i håndværk på tværs af branchen og følte også, jeg havde noget at byde ind med. Derfor påbegyndte jeg ikke længe efter bygningskonstruktøruddannelsen og startede selvstændigt op ved siden af studiet.

 

Efter endt uddannelse arbejdede jeg fra februar 2017 som byggeleder ved KPC og efterfølgende som byggeleder hos Vestergaard Huse.

 

Mit rolige og logiske væsen, bruger jeg aktivt, når jeg får ting til at lykkes. Jeg trives med problemknusning og jeg sætter en ære i at kunne ressourceoptimere projekter - og helst allerede tidligt i forløbet.

 

Privat er jeg født og opvokset på Fyn, men flyttede i 2001 til Struer med min familie.

 

I dag bor jeg i Humlum med min egen lille familie, der tæller min kone Pernille og vores to små sønner med krudt i måsen.

 

Når jeg ikke har travlt med at nørde med 3D modeller på arbejde går jeg ikke af vejen for en omgang hyggebold eller et godt glas rødvin. På en god dag kan jeg finde på at gå en tur med græsslåmaskinen - men så stopper det altså også der ;-)